dorkbotsofia-announce

Абонирайте се за dorkbotsofia-announce.

Мейлинг-листът dorkbotsofia-announce се ползва само за съобщения, свързани със срещите на доркбот-софия. никакви други съобщения няма да получавате чрез този мелинг-лист.

dorkbotsofia-blabber

Абонирайте се за dorkbotsofia-blabber.

Мейлинг-листът dorkbotsofia-blabber е форум за електронни артисти и други заинтересовани, предназначен за дискусия на въпроси, свързани със създаването и представянето на творбите им в България, и в частност в София. това е своеобразно продължение на срещите на доркбот софия, но дори да не можете да присъствате лично на самите срещи, можете да участвате в мейлинг-листа.

Мейлинг-листът dorkbotsofia-blabber няма модератор и е открит за всеки.

Примерни теми: къде в София мога да намеря огнехвъргачка? в какво пространство ще ми бъде позволено да пускам прилепи към публиката? къде мога да намеря кондензатор в 3 ч. сутринта? как може да се получи разрешение за публично представяне в подлез, или има ли място с обществен достъп до интернет близо до Народното събрание?

Моля, не пращайте обявления, листинги и други подобни в този мейлинг-лист. Вече има някои страхотни български мейлинг-листи за обявяване на събития, а именно:
artbox
elektrik_bg