• Анонс: Доркбот Пловдив #1

  Анонс: Доркбот Пловдив #1

  На 20. 06., събота, от 19 ч. “Доркбот София” ще организира първото издание на “Доркбот Пловдив”, като част от централната изложба “Being Post-Digital” на международния фестивал за дизайн и визуална култура “ONE DESIGN WEEK”. Заповядайте на откриването на изложбата в “Дружество на пловдивските художници” на ул. „Гладстон“ 32 за да видите презентациите на художниците Жанет Сирмай от Унгария, Красимир Терзиев, Албена Баева и Стефан Дончев от България.

 • Анонс: Доркбот Търново #1

  Анонс: Доркбот Търново #1

  На 12. 10., събота, от 19 ч. Доркбот София ще организира първото издание на Доркбот Tърново, специално за фестивал за съвременно изкуство “Тетрис”. Заповядайте в клуб “Таралеж” на ул. Поп Матей Преображенски 2.

 • Анонс: Доркбот София #14

  В месеца на любовта отново ще се срещнем с любимото хоби на хората, които правят странни неща с електричествo. Бъдете с нас на 28-ми февруари от 19:00 ч. в “Червената къща”, зала “Пеша Николов”. Какво е мястото на електрониката в нашето ежедневие ще разберете от смелите презентатори Мариан Игнев и Тодор Стоянов.

 • Анонс: Доркбот София #13

  Анонс: Доркбот София #13

  Фаталният брой 13 на Доркбот София ще се проведе под влиянието на рекорда на Феликс Баумгартнер, който скочи от ръба на атмосферата, и на наближаващия Хелоуин, когато вещиците демонстрират умения по безмоторно летене с метла. Бъдете с нас на 25 октоври от 19 ч. в Червената къща на ул. “Любен Каравелов” 15 в зала “Пеша Николов”. Наши гости ще са Емилиан Лалев и Росен Попов, които ще ни разкажат повече за стремежа си към космоса и алтернативните екологични източници на енергия.

 • Анонс: Доркбот София #12

  Първата среща на Доркбот София за новия сезон ще се проведе на 27 септември от 19 ч. в Червената къща на ул. “Любен Каравелов” 15 в зала “Пеша Николов”. Наши гости ще са Екатерина Данаилова, Албена Баева и Михаил Врачански.

 • Анонс: Доркбот София #11

  Последната среща на Доркбот София преди лятото ще се проведе на 28 юни от 19ч. в Червената къща на “Любен Каравелов” 15 в зала “Пеша Николов”. Наши гости ще са Нели Борисова, Веселин Георгиев и Иво Моравски.

 • Анонс: Доркбот Варна #1

  Доркбот Варна, 2012

 • Анонс: Доркбот София #10

  Анонс: Доркбот София #10

  На 19. 04., четвъртък, от 18 ч. Доркбот София ще гостува в галерия „Васка Емануилова“ като част „Hello World“, изложбата на първите художници, обучeни в магистърската програма „Дигитални изкуства“ в НХА. По време на Доркбот София, ще можете да разберете повече за работите на Яна Крачунова, Мартин Пенев и Стефан Дончев – част от участниците в изложбата.

 • Анонс: Доркбот София #9

  Анонс: Доркбот София #9

  Доркбот София #9 преди Коледа

 • Анонс: Доркбот София #8

  Заповядайте на 27ми октомври от 19:00ч. в Червената къща на Доркбот София – ежемесечната среща на програмисти, художници, дизайнери, инженери, и хоби маниаци.

 • Анонс: Доркбот София #7

  Доркбот София се завръща на 29ти септември от 19:00ч. в Червената къща. Това ще е първата за сезона от ежемесечните срещи на програмисти, художници, дизайнери, инженери, и хоби маниаци.

 • Анонс: Доркбот София #6

  Последната среща преди лятото на Доркбот София ще се проведе на 23ти юни от 19ч. в The Fridge на ул.”Овче поле” 122.

 • Анонс: Доркбот София #5

  Анонс: Доркбот София #5

  След успешната първа среща на Доркбот София през 2011 година, продължаваме със следващата. Заповядайте на 26ти май в 19 часа в the fridge на ул. Овче поле 122, за да видите Николай Манчовски, Стефан Дончев и Йордан Стоянов.

 • Анонс: Доркбот София #4

  След дълго прекъсване на срещите, Доркбот София се завръщат. Рене Беекман заедно с екипа на Роботев поемат инциативата по организирането. Първата от ежемесечните срещи на програмисти, дизайнери, инженери и хоби маниаци ще се проведе на 28 април в пространството на the fridge на ул.”Овче поле” 122 от 19 ч.

subscribe via RSS